Living the dream!

Fast Forward is het videoproductiehuis van Thomas Melgers, Tim Toorman en Bas van Schellen. Inmiddels vertellen de vrienden bij elkaar al meer dan 30 jaar verhalen met beeld als hun medium. Eerst, jarenlang, voor televisie. Nu voor zichzelf. En vooral: voor een mooie groep klanten (inmiddels ook vrienden geworden), die de Hilversumse kelder sinds 2013 weten te vinden voor content die voelt als een echt verhaal, en die eruit ziet als kunst. Elke keer weer.
Fast Forward verbindt een schat aan ervaring aan een aanstekelijke, jongensachtige energie. Alsof ze zich nog dagelijks moeten bewijzen. De mannen laten zien dat een toegewijde, resultaat gedreven samenwerking ook gewoon heel leuk kan zijn. En dat die lol het werk vaak beter maakt, relaties waardevoller, verhalen krachtiger.

Tim Toorman

Regisseur

Tim is de “King of Reality”. Al jaren regisseert hij televisie programma’s zoals The Dream, Het Verhaal Van, Talenten Zonder Centen en De Zomer Voorbij. Nu vertelt Tim ook merken-verhalen en als het even kan pakt hij zelf de camera om wat visuele kunst te draaien.

Julie Stassar

Julie Stassar

Producer

Julie regelt het gewoon. Onze shoots zijn daarmee niet alleen tof en gezellig, maar ook super strak georganiseerd. Tot in de puntjes verzorgd en over alles goed nagedacht. Daarnaast is Julie zo ongeveer de tofste chick ever, want ze houdt van games en Star Wars.

Joost Laarakker

Luuk Toorman

Luuk Toorman

Editor

Luuk is editor en media manager. Hij weet als geen ander hoe hij complexe projecten moet opzetten en onderhouden. Hij kent in principe ook elke codec en alle instellingen die daarbij horen. Luuk is trouwens verliefd op zijn slider en weet alles van timelapse. Serieus, echt alles.

Joel Amahorseija

MAYKE

Mayke van Kuik

Project Controller

Mayke is de backbone van FFWD. Ze houdt van cijfertjes en is met name verantwoordelijk voor de financiën. Ze heeft bijna altijd goed nieuws voor je. Ze betaald de rekeningen, zorgt voor super scherpe offertes én strakke facturen.

Sabine Kooistra